Mijn Diensten2016-12-21T09:19:27+00:00

ZOEKMACHINE MARKETING.

De traditionele marketing is verschoven naar online. Jouw doelgroep bereik je nu online, regionaal of landelijk. We zitten namelijk allemaal met onze telefoon in onze handen verbonden met het internet. Met zoekmachine marketing weten potentiële klanten in Google de weg naar jouw website te vinden. Antwoord geven op de zoekvraag in Google van jouw potentiële klanten. Want als we iets niet weten, dan Google’len wij toch even? Jouw product of dienst is vaak de oplossing voor het probleem van een zoeker. Zet jouw bedrijf online op de kaart en laat jouw website rendement opleveren.

Contact opnemen

FACEBOOK MARKETING.

Facebook is een kanaal om met jouw doelgroep te communiceren. Je staat dichter bij jouw doelgroep. Je hebt rechtstreeks interactie met potentiële fans. Het creëren van een imago en branding staat vaak centraal. Waarom werkt het dan ook voor de bakker om de hoek? We delen graag onze interesses online met elkaar. Dus als het broodje lekker smaakte, dan laten we dat graag weten dat die ene bakker een lekker broodje heeft gemaakt. Dit wekt weer interesse van vrienden om die ene bakker ook eens te bezoeken. Flauw, maar zo werkt het. Een eenvoudige mogelijkheid om naar jouw klanten te luisteren en regionaal online vindbaar te zijn.

Contact opnemen

SPARREN.

Een favoriet van mij. Veel ondernemers weten niet helemaal wat ze online willen. Er zijn veel mogelijkheden maar achter elke mogelijkheid schuilt weer gevaar. De mogelijkheden zijn vaak onbekend. Ze hebben een idee maar lopen vast om het online te realiseren. Het gebeurt half waardoor het niks oplevert. Herkenbaar? Yes! Laten we dan gewoon eens een keer van gedachten wisselen. Ondernemers die online succesvol willen worden help ik graag. Hoe? Door kennis te koppelen komen we al heel ver. Graag kom ik vrijblijvend bij je langs. Ja, echt gratis.. Wel graag een kopje koffie, ik drink ‘m zwart.

Contact opnemen

SUCCESVOLLE PROJECTEN.

MIJN PROJECTEN