Over mij2018-06-14T17:22:08+00:00
LuukWeernink

LUUK WEERNINK

ONLINE MARKETEER

Mijn naam is Luuk Weernink, 23 jaar uit het Gelderse Neede. Ik ben van de ‘After Google’ generatie. Sinds juni 2013 houd ik mij bezig met online marketing en alles met computers en telefoons. Mijn interesse begon op 16-jarige leeftijd. Tijdens mijn studie ‘Marketing en Communicatie’ heb ik ervaring opgedaan als internet marketeer bij een gerenommeerd webdesign- en internet marketing bureau.

IK BEN COLUMBUZ

Waarom de naam ‘Columbuz’ met een Z? Geen idee hoe ik er op gekomen ben. De domeinnaam was vrij en de ‘Z’ deed mij denken aan ‘Zoekmachine Marketing’. Natuurlijk is de naam afkomstig van Christoffel Columbus, de ontdekkingsreiziger. En van het ‘Ei van Columbus’: een simpele oplossing voor een moeilijke opgave. Hoe dan ook, ze noemen me ook wel ‘Kearl van Columbuz’ (dialect). 

WAT IK NOG MEER BEN

Verder ben ik een mannetje van alles. Een nuchtere fanatiekeling met redelijk wat gezond verstand. Soms als een achtbaan maar ook reëel en duidelijk. Naast online markeer zit ik in het bestuur van de plaatselijke muziekvereniging met ruim 100 leden. Uiteraard ben ik een liefhebber van marching-drumming en bespeel ik het liefst 4 trommels tegelijk.

Je kan mij vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn!

WAT ANDEREN VAN MIJ VINDEN.

“Luuk is fanatiek in online marketing en social media. Gedreven denk hij met zijn klanten mee in oplossingen om online succesvol te zijn. Voor mij resulteerde dat in een geheel nieuwe website die in combinatie met zoekmachine marketing veel meer rendement oplevert. Daarnaast heeft hij een complete Facebook bedrijvenpagina opgezet die mij interactie geeft met regionale klanten.”
MARCO LOMAN, LOMAN PARKET

WAT IK OOK VOOR JOU KAN BETEKENEN.

MIJN DIENSTEN